Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • Apa sing kudu dipilih kanggo mesin HD Karaoke VOD? Merek endi sing apik

    Kanthi jangkoan universal teknologi jaringan lan digital, produk elektronik cerdas sing akeh definisi tinggi, kayata mesin karaoke karaoke definisi tinggi, TV digital definisi tinggi, lan DV digital definisi tinggi, saiki wis katon. Kualitas gambar definisi tinggi lan swara ...
    Waca liyane
  • Pilihan mesin karaoke karaoke

    Mesin karaoke karaoke minangka mesin karaoke sing misuwur ing China. Dipérang dadi rong jinis: versi mandhiri lan versi online. Versi mandhiri cocok kanggo ruang rapat unit kulawarga lan papan liyane, lan versi jaringan cocog kanggo panggunaan KTV skala gedhe. Utamane ngenalake ...
    Waca liyane
  • Pamuter Karaoke Profesional - Napa Sampeyan Kudu Sinau Karaoke

    Kanggo dadi pemain karaoke profesional, sampeyan kudu duwe mikropon, sawetara lembar musik, buku babagan musik lan lirik, lan sing paling penting, sampeyan butuh mesin karaoke. Mesin Karaoke gampang kasedhiya kanggo tuku saka toko karaoke. Sampeyan bisa milih salah siji ...
    Waca liyane
  • Kurang ngerti babagan klasifikasi speaker

    Minangka kabutuhan urip, mobil wis mlebu ewonan kulawarga ing Texas. Minangka "kuping" mobil, audio mobil minangka pilihan pertama saka akeh penggemar modifikasi. Modifikasi audio mobil sing cukup ora mung bakal nambah kualitas swara mobil sampeyan, nanging uga bisa ningkatake nyopir. Aku ...
    Waca liyane
  • Klasifikasi pamicara

    Loudspeaker umume diarani sungu. Sacara sederhana, kasebut minangka piranti elektro-akustik sing bisa ngowahi sinyal listrik dadi swara. Dheweke minangka peralatan penting ing sistem audio. Minangka salah sawijining transduser elektroacoustic sing ngowahi energi listrik dadi energi swara, kualitas lan ...
    Waca liyane
  • Fitur mesin karaoke

    Posisi khusus kanggo panggunaan kulawarga, umume mesin karaoke ing pasar dikembangake kanggo papan KTV, amarga ora nimbang kabutuhane anggota kulawarga. Cocog tenan kanggo panggunaan kulawarga: gampang digawa, ngrampungake perpustakaan lagu, sabisa-bisa kanggo nyukupi kabutuhane pangguna, ukurane cocog ...
    Waca liyane
  • Mesin Karaoke Kulawarga

    Mesin karaoke kulawarga biasane diarani mesin karaoke karaoke. Mesin karaoke paling awal yaiku perekam kaset, sing mung duwe swara nanging ora ana gambar. Sawise perekam video metu ing taun 1970-an, karaoke ditingkatake dadi gambar lan teks, lan gambar lan lirik ditampilake ing ...
    Waca liyane
  • Rasakake Karaoke nganggo Nyanyi Kanthi Mesin Karaoke

    Tuku sistem karaoke bisa dadi investasi gedhe, nanging yen sampeyan tliti kanthi tliti, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa ana akeh sistem sing bisa diduweni. Sistem karaoke ktv Sampeyan entuk mupangat kanggo duwe speaker karaoke dhewe, lan sampeyan bisa nggunakake dheweke ing omahmu dhewe. Ora bakal luwih apik tinimbang iki. Wh ...
    Waca liyane
  • Kabeh Babagan Sistem Karaoke

    Yen sampeyan wis nyoba golek cara kanggo seneng musik lan nembang sekaligus, sampeyan bakal luwih seneng sinau babagan cara nggunakake sistem karaoke. Sistem karaoke ktv Karaoke minangka cara sing apik kanggo sinau bicara kanthi luwih efektif lan nyebutake dhewe liyane. Nalika sampeyan nembang dadi mesin karaoke, ...
    Waca liyane
  • Sistem Speaker DJ Powered - Pandhuan Ringkes kanggo Golek Pamicara DJ sing Tepat

    Akeh wong nggunakake tembung "Speaker DJ" kanggo njlentrehake speker apa wae sing dirancang kanggo pompa musik banter menyang akeh wong kanthi volume sing rame ing papan umum. Speaker DJ sing kuat Auditor, aula resepsi pesta, lan uga sing cilik klub joget informal iku kabeh conto ...
    Waca liyane
  • Apa Sing Disebut Karaoke?

    Pamuter Karaoke KTV minangka alat sing apik kanggo sapa waé sing pengin ngrungokake musik favorit utawa uga main ing karaoke.ktv pamuter karaoke.Ktv Akeh wong seneng karaoke lan kesenengan sing ana. Yen sampeyan salah sawijining wong lan pengin nyanyi ...
    Waca liyane
  • Bedane mesin tutul kabeh-ing-siji karo komputer biasa

    Pisanan, tampilan Komputer biasa, kalebu komputer desktop lan notebook, ukuran sing paling umum yaiku 14,5 nganti 22 inci; nalika layar sentuh kabeh-ing-siji mesin bisa dipérang dadi pirang-pirang model, mesin kabeh-ing-siji digantung ing tembok lan dilebokake langsung ing ...
    Waca liyane
  • Tampilan industri endi sing luwih apik?

    Pilihan tampilan industri ora luwih larang, nanging kanggo milih produk sampeyan miturut kabutuhan lan menehi pengalaman sing paling cocog. Ing ngisor iki nerangake babagan cara milih tampilan industri sing paling cocog saka perspektif urip mburi ...
    Waca liyane
  • Apa Sing Nggoleki Ing Mesin Karaoke

    Apa sampeyan wis krungu babagan sistem Karaoke KTV? Iki minangka tambahan paling anyar kanggo kabeh unit hiburan sing digawe kanggo mesin karaoke sistem hiburan ing omah. Ing istilah sing paling gampang, sistem Karaoke KTV minangka pesawat TV sing wis dimodifikasi kanggo dadi mesin Karaoke. Minangka bisa uga ...
    Waca liyane
  • Sinau Cara Nyanyi Karaoke - Apa sing Sampeyan Coba

    Keterangan: Aplikasi musik online Amerika pisanan diluncurake kanthi jeneng Karaoke ing taun 2021 banjur ing piranti iOS ing taun 2021.sing karaoke Program kasebut wiwitane fokus kanggo sinau cara nyanyi tradisional Jepang kayata teknik napas, nada vokal, pocapan, diksi lan nada. Ing l ...
    Waca liyane
  • Sejarah Karaoke

    Musik Karaoke kalebu irama sing disetel kanggo lagu sing ditembangake para pamireng. Musik Karaoke beda karo musik liyane amarga musik iki biasane nembang nalika lagi diputer. Iki menehi karaoke sentuhan spontanitas, sing nggawe sampeyan luwih seneng ngrungokake. sistem karaoke ...
    Waca liyane
  • Milih Sistem Mikrofon Tanpa Kabel

    Sistem Mikrofon Tanpa Kabel dadi luwih disenengi para musisi lan penyayang musik liyane. Ora perlu kuwatir maneh babagan kabel sing nyambungake macem-macem peralatan maneh, utawa kuwatir headset utawa earbud sing ora kompatibel. Sistem mikrofon tanpa kabel iku serbaguna ...
    Waca liyane
  • Faktor sing Coba Coba Tuku Mikrofon Sistem Karaoke

    Yen sampeyan ing pasar kanggo sistem karaoke omah anyar, sampeyan uga pengin ndeleng opsi sing kasedhiya kanggo mikropon uga. Mikropon sistem karaoke Kualitas swara sampeyan paling penting nalika nembang lan penting banget kanggo sampeyan duwe peralatan sing pas supaya sampeyan bisa nyanyi ...
    Waca liyane
  • Wuku Mesin Karaoke Portable

    Yen sampeyan bakal nggunakake mesin karaoke portebel, bisa uga amarga sampeyan pengin nyanyi ing level sabanjure. Sampeyan ngerti manawa ngganggu nalika ana wong sing overact utawa nyoba dadi lucu utawa sing luwih penting, nalika dheweke ora nembang babar pisan. Mesin karaoke portebel ngidini sampeyan nembang nalika ...
    Waca liyane
  • Kepiye cara tuku mikropon nirkabel pribadi? Kepiye cara tuku mikropon nirkabel

    Mikrofon sing didol ing pasar umume dipérang dadi rong kategori miturut kepala pikap: siji kalebu mikropon dinamis, sing umume ditrapake kanthi kualitas swara sing apik lan ora mbutuhake pasokan listrik; liyane minangka mikropon kondensor, sing ditondoi kanthi daya tahan. Halo ...
    Waca liyane
  • Cara ngatur mikropon ing ruang rapat cerdas

    Mikrofon konferensi kaya individu sing sederhana, nanging sejatine ora. Iki minangka sistem audio-visual sing kuat sing kasusun saka macem-macem alat sing mewah. Mung nalika sistem konferensi dikonfigurasi miturut macem-macem kabutuhan pelanggan, sistem konferensi bisa njupuk keuntungan saka ...
    Waca liyane
  • Apa Aku Tuku Mesin Karaoke Anyar?

    Ana macem-macem jinis sistem karaoke ing pasar. Sistem mesin karaoke Sawetara kalebu sistem audio sederhana sing ngidini sampeyan nembang nganggo mikropon, lan banjur speaker bisa muter maneh karo swara sampeyan. Liyane lengkap karo antarmuka komputer sing ngidini sampeyan muter trek audio ...
    Waca liyane
  • Golek Mesin Karaoke Karo Lagu Sing Nyanyi

    Yen sampeyan mikir babagan nyiyapake mesin karaoke ing omah, sampeyan kudu mikir sawetara perkara. Yen sampeyan pengin bisa nyanyi bareng karo lagu favorit lan nggawe wong kepleset, mula sampeyan kudu metu kabeh. Goleki mesin karaoke paling apik kanthi lagu sing disenengi lan ...
    Waca liyane
  • Pangembangan mbesuk nirkabel speaker

    Diperkirakan wiwit 2021 nganti 2026, pasar speaker nirkabel global bakal tuwuh ing tingkat pertumbuhan taunan senyawa luwih saka 14%. Pasar speker nirkabel global (diitung kanthi penghasilan) bakal entuk pertumbuhan absolut 150% sajrone periode ramalan. Sajrone periode 2021-2026, marke ...
    Waca liyane
  • Solusi anti banyu telpon speaker

    Kanthi pangembangan ponsel cerdas, ponsel wis dadi kebutuhan ing urip kita. Alat kasebut ora mung digunakake minangka alat komunikasi, nanging uga hiburan, pembayaran, lan vibrato. Iki bisa nggawa kita penak. Nanging, yen ponsel ora duwe fungsi anti banyu, lan kanthi ora sengaja ...
    Waca liyane
  • Peran lan kaluwihan lan kekurangan panguat daya audio

    Penguat daya audio integral diarani sukses. Fungsi amplifier integral yaiku kanggo nambah daya sinyal listrik sing ringkih sing dikirim dening sirkuit panggung ngarep, lan ngasilake arus sing cukup gedhe kanggo drive speaker kanggo ngrampungake konversi elektro-akustik ....
    Waca liyane
  • Pambuka ringkes kanggo ampli audio

    Penguat audio minangka piranti sing nggawe sinyal audio input ing elemen output sing ngasilake swara. Volume sinyal lan level daya sing direkonstruksi kudu bener-bener, distorsi sing efektif lan kurang. Rentang audio udakara 20Hz nganti 20000Hz, mula ampli kudu duwe ...
    Waca liyane
  • Pambuka mesin Karaoke

    Mesin karaoke dipérang dadi: mesin karaoke mandhiri lan mesin karaoke online. Dibagi kanthi tujuan: mesin karaoke komersial, mesin karaoke ing omah 1. Wong sing seneng musik, seneng nembang, lan pengin dadi penyanyi populer: Pindhah KTV ing omah, nembang kaya sing dikarepake, lan dadi ...
    Waca liyane
  • Skala pasar mesin Karaoke ing taun 2021

    Skala pasar industri mesin karaoke ing taun 2021 didhasarake riset gedhe lan ngawasi data sing kalebu industri utama (kalebu output lan nilai output produk target utawa industri ing wektu sing ditemtokake, lsp., pedunung, kabutuhan masarakat, ...
    Waca liyane
  • Pambuka mikropon nirkabel

    a. Model Qualtz LOCked: Nggunakake osilator kuarsa kanggo ngasilake frekuensi tetep sing tepat lan stabil kanggo ngirim lan nampa. Sirkuit iki gampang lan regane murah. Iki minangka desain sirkuit standar mikropon nirkabel saiki. Jinis mikropon lan panrima mung bisa ...
    Waca liyane
  • Divisi frekuensi mikropon nirkabel

    Sepira frekuensi prabédan antara segmen V lan segmen U saka segmen U mikropon nirkabel lan segmen V nggunakake frekuensi transmisi sinyal radio sing beda. Dheweke kabeh band frekuensi radio amatir. Pita UHF minangka pita frekuensi sing dhuwur banget kanthi frekuensi tengah 145 MH ...
    Waca liyane
  • aplikasi ampli bluetooth

    1. Adaptor amplifier Bluetooth kanthi macem-macem antarmuka USB: jinis flash disk, jinis Mini Key, jinis lempitan, kothak. Digunakake ing komputer Windows kanthi port USB lan Mac kanthi Mac OS X. Contone, Sony PCGA-BA1, cilik lan imut, bobote 5g, lampu indikator ing buntut nyunari cahya biru ...
    Waca liyane
  • Pambuka ampli bluetooth

    Amplifier Bluetooth minangka jinis teknologi transmisi jaringan nirkabel. Nalika semana, teknologi nirkabel wis suwe, lan sawetara uga wis mlebu tahap diwasa. Contone, teknologi inframerah bisa ditemokake ing macem-macem produk elektronik konsumen kayata ...
    Waca liyane
  • Pamuter Karaoke

    Saiki, saya akeh wong nggunakake pemain karaoke modern kanggo ngatasi tekanan kerja lan nyinaoni. Sawetara wong ing KTV, nanging akeh wong sing seneng nembang ing omah, sing ora mung kepenak nanging uga luwih cocog karo kekarepane masarakat kanggo hiburan. efek audiovisual. Pemain Karaoke ...
    Waca liyane
  • What is amplifier?

    Apa amplifier?

    Peralatan Karaoke saliyane speaker, peralatan musik penting banget, kualitas ampli kasebut uga penting banget. Fungsi KTV kudu dikombinasikake karo ukuran ruangan lan bahan dekorasi sampeyan. Area ruangan sing beda kudu nggunakake ampli listrik sing beda. Waca ...
    Waca liyane
  • Live Singing

    Nyanyi Langsung

      Papan ing Canton Fair lan Pameran Elektronik Hongkong  
    Waca liyane
  • What is karaoke?

    Apa karaoke?

    Jeneng karaoke asale saka tembung Jepang "kekosongan" lan "orkestra". Gumantung saka kontekse, karaoke bisa uga ateges jinis papan hiburan, nyanyi kanggo mundur, lan piranti kanggo ngasilake trek mburi. Ora preduli kontekse, kita mesthi nggambar mikropon, cahya cerah ...
    Waca liyane